Çinko Kaplama

Kaliteli hizmet anlayışını ilke edinerek, otomasyon kontrollü elektrolize kaplama hattımızda alkali çinko kaplama prosesi ile yüzey işlem faaliyetini gerçekleştiriyoruz.

Prosesimiz, kaplama sonrası sarı, beyaz ve siyah Cr+3 pasivasyon, lak uygulamaları ve hidrojen gerginliği giderme işlemleri ile müşteri şartnamelerine tam uyum yeteneğine sahiptir.

Bakım departmanımız askı-aparat üretimini kendi tesisimizde ürüne özel yaparak hızlı aksiyon alabiliyor ve tam uyumlu aparatlar ile yüksek kaplama kalitesini yakalıyoruz.

Teknolojiyi doğru kullanarak kendi yazılımlarımız ile ürünlere en doğru reçeteleri ve operasyonları numune aşamasında tanımlıyor ve doğru üretimin sürekliliğini sağlıyoruz.

Aynı teknoloji ile izlenebilir bir üretim gerçekleştiriyor ve müşterilerimize ürün izlenebilirliğini aktarıyoruz.

Çinko Nikel Kaplama

Kaliteli hizmet anlayışını ilke edinerek, otomasyon kontrollü elektrolize kaplama hattımızda alkali çinko nikel alaşım kaplama prosesi ile yüzey işlem faaliyetini gerçekleştiriyoruz.

Prosesimiz, kaplama sonrası transparan, mavi ve siyah Cr+3 pasivasyon, lak uygulamaları ve hidrojen gerginliği giderme işlemleri ile müşteri şartnamelerine tam uyum yeteneğine sahiptir.

Bakım departmanımız askı-aparat üretimini kendi tesisimizde ürüne özel yaparak hızlı aksiyon alabiliyor ve tam uyumlu aparatlar ile yüksek kaplama kalitesini yakalıyoruz.

Teknolojiyi doğru kullanarak kendi yazılımlarımız ile ürünlere en doğru reçeteleri ve operasyonları numune aşamasında tanımlıyor ve doğru üretimin sürekliliğini sağlıyoruz. Aynı teknoloji ile izlenebilir bir üretim gerçekleştiriyor ve müşterilerimize ürün izlenebilirliğini aktarıyoruz.

Yapıştırıcı Uygulama

Kaliteli hizmet anlayışını ilke edinerek, otomasyon kontrollü konveyor boya makinesi ile yüzeyi hazırlanmış ürünlere iki katmanlı boya uygulamasını gerçekleştiriyoruz.

Ürünler, yağdan arındırma ve kumlama işlemleri ile prosese hazır hale getirildikten sonra uygun sıcaklık ve basınç değerlerinde primer CHEMOSIL 211 ve cover CHEMOSIL 411 uygulanmaktadır.

Prosesimiz müşteri şartname ve özel isteklerine tam uyum çerçevesinde uygulanmaktadır.

Kaplama Çeşitleri